Att arbeta hemifrån

För några veckor sedan började jag arbeta hemifrån som webbutvecklare på heltid. Det har varit intressanta veckor med många förfrågningar och uppdrag.

Mitt kontor har hamnat i rummet intill sovrummet. Det är en effektivt fylld yta med skrivbord både för mig och min sambo. Ibland funderar jag på om det vore bättre att hyra kontorsplats någonstans för att komma ifrån hemmet lite på dagarna, men det känns inte som att det behövs än.

Ibland får jag tips om hjälpmedel och verktyg som gör arbetet lite enklare. Här är en liten lista över några som jag tycker är viktiga.

Jag har planer på att lansera ett eget planerings- och påminnelseverktyg någon gång i framtiden. Håll utkik på min blogg så dyker det upp mer information när det är på gång.

Tipsa mig gärna om andra imponerande verktyg och hjälpmedel.